Vi bestræber os på, at leverer emner af høj kvalitet

Smede & Maskinværkstedet i Frederikshavn

Løser opgaver i bearbejdning og fremstilling af emner i stål, rustfast stål, aluminium og andre metaller. Vi har maskiner til alt i både pladebearbejdning, svejsning og maskinbearbejdning.

Kontakt os

Terrasseoverdækninger / Cykeloverdækning

Vores fokus er langtidsholdbare løsninger, kvalitet og special designet løsninger.

Da ingen har den samme have eller terrasse går vi sammen med den enkelte kunde, og laver en løsning på overdækning, om det er en der sidder sammen med huset eller en fritstående overdækning, finder vi den bedste løsning sammen med jer.

For vindafdækning, er der flere løsninger, f.eks. vedligeholdelsesfri beklædning eller hærdet glas eller galvaniseret stålplader med motiver/ huller efter eget ønske.

Vi hjælper jer med at finde den løsning der passer bedst til jeres behov og ønsker.  Vi er selvfølgelig med dig hele vejen – lige fra idé til montering. Når du skal vælge et design, er der mange beslutninger, f.eks. skal det være med lys, beklædning, redskabsrum eller måske en tørresnor, farve på taget, så tøv ikke med at kontakte os på: 98 42 09 53 så kommer vi gerne ud og tager en uforpligtende snak.

Uanset ønske kommer vi med det bedste produkt samt pris.

Alle opmålinger, bliver foretaget sammen med jer, dette er GRATIS, ved køb af et vores produkter.

Vigtig information: ALLE vores produkter er CE-mærket, efter dansk lovgivning.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 98 42 09 53

Kontakt os allerede i dag

Vi er beliggende på Fiskerihavnsgade 51 i Frederikshavn, og byder gerne på en kop kaffe, hvis du/i, har nogle emner I ønsker at få produceret.

KONTAKT OS